Stavern Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 124.00
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
124.00
Bebygd areal (M 2)
83.30
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
10.85
Bolig bredde (m)
8.75
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 83.30

Beskrivelse

Tenke det, ville det, gjøre det! Stavern er huset i skogen eller idyllen du kjører forbi i småbåt en midtsommerdag. Det er det samme huset oldefar passerte i seilskipet sitt. I hvert fall ligner det veldig! Nostalgisk, stolt og skreddersydd for lekende hverdager og mennesker av vår tid.

Du kommer rett inn i en åpen hall med trapp til loftet. Der oppe er det godt å være! De tre soverommene er riktignok ikke av de største, men loftsstua ligger rett utenfor dem alle og skaper en lys og vennlig atmosfære. Et godt baderom for velvære, en kald kryp bod for oppbevaring av ting du kanskje trenger samt en bod for klær finnes også. Stua er lett å møblere, deler du den får du et ekstra soverom her nede. Kjøkkenet vil være en god arbeidsplass og et hyggelig samværsrom med fyr på peisen! Badet nede tjener også som vaskerom og har dør fra hallen. Utstyrsuteboden med knagger og hyller er det utrolig hva du får plass til der inne.

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…