Therese Vestfold

Kontakt oss for pris
Populær
Bruksareal(M 2): 84.8
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
84.8
Bebygd areal (M 2)
103.6
Etasjer
1
Soverom
1
Bad
1
Bolig lengde (m)
11.63
Bolig bredde (m)
8.56
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 103.6

Beskrivelse

Therese 1-etasjes hus

Du har alt du trenger på en flate i denne modellen. Ett stort soverom, stort kjøkken med direkte inngang til stuen. I tillegg til bad, innvendig bod og en meget effektiv varmepumpe får du en virkelig effektiv bolig.

Stort inne – lite på utsiden

Du har alt du trenger på en flate i denne modellen. Ett stort soverom, stort kjøkken med direkte inngang til stuen. I tillegg til bad, innvendig bod og en meget effektiv varmepumpe får du en virkelig effektiv bolig.

Et dekorvidu i soverommet – et vindu som går nesten helt ned til gulvet – gjør rommet mye lysere og fasaden ser mer moderne ut. På kjøkkenet kan man velge i forskjellige alternativer for hvitevarer, slik at det passer ens behov best mulig.

Uansett om du skal bygge i det urbane med små tomter eller på landet med god plass ute, så er dette en effektiv og smart bolig. Denne husmodellen egner seg også godt dersom man ønsker å bygge tomannsbolig(er).

Det finnes mange forkjellige tilvalgsmuligheter på dette huset – les mer om dette nedenfor.

Video tour

Kontakt Agent

Älvsbyhus

Landsdekkende
Älvsbyhus er et internasjonalt konsern med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Firmaet ble etablert i 1944 som Norrfjärdens Träförädling. Utviklingen fortsatte og i 1960 ble det første Älvsbyhuset satt opp. Nå har over 40 000 hus blitt levert til Norge, Sverige og Finland. Älvsbyhus har fire egne fabrikker, tre i Sverige og en i Finland. Konsernet ledes av tredje generasjonen av familien Johansson – Kent og Stefan Johansson er VD og vice VD/byggsjef. Det meste i et Älvsbyhus produseres i egne produksjonsanlegg i Älvsbyn, Bjärnum, Vålberg og Kauhajoki i Finland. Älsbyhus lager ikke bare det ferdige huset, men også deler av innredningen i fabrikkene. Den rasjonelle produksjonen, samt at virksomheten kontrollerer hele verdikjeden fra skog til ferdig hus, gjør at du som kunde får en veldig gunstig pris på ditt hus. Med andre ord så kan vi ærlig konstantere at Älvsbyhus har en lang tradisjon i å bygge hus,…