Tønsberg Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 256.00
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
256.00
Bebygd areal (M 2)
109.10
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
12.05
Bolig bredde (m)
11.75
Kjeller
Ja
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 109.10

Beskrivelse

Tønsberg eier en overlegen integritet, som om det har historier å fortelle. Om grosserere, om redere, om lensmann og prest. Om dype samtaler i biblioteket i sene kvelder. Samtidig er Tønsberg inviterende og spennende åpent for idéer og tanker – tanker som strekker seg langt inn i fremtiden.

Hallen i Tønsberg ønsker deg velkommen inn i biblioteket eller stua, biblioteket har karnapp som gjør rommet spesielt attraktivt og lyst. Stua har dør til terreng og til kjøkkenet- som igjen har dør til matbod og praktisk vaskerom. I annen etasje er det tre soverom med loftsstue som naturlig midtpunkt. Et deilig bad finnes her oppe – er det morgenkø og travelhet er alternativet å stikke ned i underetasjen, også her finnes dusj og toalett pluss badstue. Kjellerstue og hobbyrom har vi tenkt her nede. Finnes det tenåringer i huset byr kjelleren på uante muligheter på aktivtetsfronten: Trimrom, datarom eller musikk i fri dressur -godt da å ha valgt et solid hus! Uansett, hobbyrommet har dør fra gangen men har også gjennomgang fra den store boden slik at det i praksis kan ha egen inngang.

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…