Tvedestrand Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 166.00
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
166.00
Bebygd areal (M 2)
130.60
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
13.25
Bolig bredde (m)
12.05
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 130.60

Beskrivelse

Vilhelm Krag ga navnet til landsdelen vår for rundt omkring ett hundre år siden. Sørlandet sa han, og vi er mange som har sagt det siden. Med assosiasjoner til sol, sommer, skjærgård – og Tvedestrand. Klart vi har et hus som heter det. Tegnet i glede. Den gamle mester hadde nok kjent det igjen. I hvert fall på stilen.
Planløsningen i Tvedestrand er helt spesiell og gir deg rike innredningsmuligheter. Kjøkkenet er av de største, vi har beholdt tanken om allrom, det er ofte her inne folk blir sittende og hygge seg. Eller de går inn i stua og derfra ut i
terrenget om de vil. En annen stue, også den med dør fra hallen, er tenkt som TV-stue, men kanskje du heller ønsker å benytte det som arbeids-eller hobbyrom.

Huset har kombinert baderom og vaskerom vis a vis kjøkkenet, matboden er også nær nabo. I tillegg får du toalett med dør fra vindfanget samt en sportsbod med egen inngang. Oppe har vi tegnet inn tre soverom, en åpen og koselig stue og et annerledes formet baderom. Bod for klær og sengetøy kommer godt med, videre inn fra denne boden går det dør til kaldloft også det egnet for å stue vekk ting man ikke trenger der og da.

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…